Bestsellery

Kategorie

Informacje

Marki

Nowe produkty

Promocje

Opinie o Butyplus na Opineo.pl

Opinie o produktach  RSS Feed

Srebrna pasta renowator do skóry licowej Colorit Collonil
Renowator uratował moje ulubione srebrne sandałki, po otarciach nie ma śladu, wyglądają jak now ...
lip 17, 2018
Srebrna pasta renowator do skóry licowej Colorit Collonil
Nałożyłam srebrną pastę na sandały, wyglądają jak nowe. Dziękuję
lip 9, 2018
Impregnat do butów odzieży toreb Waterstop Collonil 300 ml
Bardzo się cieszę, że moje droogie buty odżyły. Polecam.
cze 27, 2018
Nano Pro Collonil, impregnat Nanopro do butów 400 ml
Świetny produkt. Polecam wszystkim nie tylko do butów. Spełnia swoje zadanie.
cze 18, 2018

Opinie, recenzje produktów w butyplus

Opinie, recenzje produktów w butyplus


mar 25, 2018
5
(5/5
Dezodorant, aerozol przeciwgrzybiczy do butów Shoes Te
Skuteczny preparat do dezynfekcji obuwia. Brzydki zapach znikł. Używam go cyklicznie po większym wysiłku fizycznym, by w moich butach nie kumulowały się bakterie. Polecam.
 

mar 25, 2018
5
(5/5
Impregnat Outdoor Biwax Spray Collonil 200 ml do Gore-tex
Impregnat idealny do butów górskich, trekkingowych. Zabezpiecza przed wodą buty użytkowane w ekstremalnych warunkach. Impregnat do butów z membraną Gore-Tex. Polecam bardzo.
 

mar 23, 2018
5
(5/5
Granatowa pasta do butów Waterstop Collonil Ocean 519
Idealna, wodoodporna pasta do butów. Po wypolerowaniu pasty, buty nie brudzą się. Wystarczy przetrzeć szmateczką. Polecam
 

mar 21, 2018
5
(5/5
Szare, popielate sznurówki do butów płaskie 180 cm Halan
Towar godny polecenia, sprzedawca również!!!
 

mar 19, 2018
5
(5/5
Pianka do czyszczenia skóry zamszu nubuku tkanin Cleaning Foam Kaps
Mogę jedynie żałować, że nie poznałam zalet tego produktu wcześniej. Zanim kilka par zamszowych butów "wyczyściłam na gładko". Z całą odpowiedzialnością polecam!
 

mar 19, 2018
5
(5/5
Pianka do czyszczenia skóry zamszu nubuku tkanin Cleaning Foam Kaps
Żałuję tylko, że nie znałam tego produktu wcześniej. Kilka par zamszowych butów miałoby się dzięki niej do tej pory wspaniale :) Polecam i dziękuję, że ktoś przede mną zaopiniował tę piankę. To był dodatek do innego zakupu, w dodatku niezwykle udany.
 

mar 19, 2018
5
(5/5
Dezodorant do butów neutralizator brzydkiego zapachu 220 ml
Wieeeelkie opakowanie w sprayu na dezodorant do butów. Przyjemny zapach. Polecam
 

mar 19, 2018
5
(5/5
Ciemnobrązowe skórzane sznurówki rzemyki do butów 140 cm Kaps
Sam produkt jaki i obsługa super. Polecam gorąco wszystko zgadza się z opisem. Gorąco polecam zakupy, choć to tylko sznurówki :D
 

mar 19, 2018
5
(5/5
Oliwkowa pasta krem do butów Waterstop Kaps 134 do skóry licowej
Bardzo dobry krem do butów. Kolor trochę jaśniejszy niż na zdjęciu. Łatwy w aplikacji. Polecam.
 

mar 9, 2018
5
(5/5
Impregnat do butów odzieży toreb Waterstop Collonil 300 ml
Jedyny impregnat jaki spotkałem z filtrem UV. Bardzo jestem zadowolony.
 
Strona: 123456