Bestsellery

Kategorie

Informacje

Marki

Nowe produkty

Promocje

Opinie o Butyplus na Opineo.pl

Opinie o produktach  RSS Feed

Dezodorant do butów neutralizator brzydkiego zapachu 220 ml
Pojemność dezodorantu 220 ml. Jak na dezodorant, to bardzo dużo. Porównując ilość do ceny, na ...
gru 31, 2018
Nano Pro Collonil, impregnat Nanopro do butów 400 ml
Cudo, polecam wszystkim. Kropelki wody spływają po materiale. W butach sucho i pewnie.
gru 1, 2018
Zielony renowator w płynie do zamszu nubuku pasta Bama 75 ml
Owszem ,przetestowałam. Renowator może nie zmienia koloru skóry, ale go wydobywa ze skóry. Jeśl ...
lis 17, 2018

Opinie, recenzje produktów w butyplus

Opinie, recenzje produktów w butyplus


gru 31, 2018
5
(5/5
Dezodorant do butów neutralizator brzydkiego zapachu 220 ml
Pojemność dezodorantu 220 ml. Jak na dezodorant, to bardzo dużo. Porównując ilość do ceny, najbardziej się opłaca. Starcza na długo by odświeżyć buty. Przyjemny zapach
 

gru 9, 2018
5
(5/5
Pasta krem do butów samopołyskowy bezbarwny Show 75 ml
bardzo dobra, polecam
 

gru 1, 2018
5
(5/5
Nano Pro Collonil, impregnat Nanopro do butów 400 ml
Cudo, polecam wszystkim. Kropelki wody spływają po materiale. W butach sucho i pewnie.
 

lis 17, 2018
4
(4/5
Zielony renowator w płynie do zamszu nubuku pasta Bama 75 ml
Owszem ,przetestowałam. Renowator może nie zmienia koloru skóry, ale go wydobywa ze skóry. Jeśli buty mają długi okres eksploatacji barwnik też się utlenia, co powoduje słabą może powodować słabą skuteczność jego działania. Ja testowałam na moich butach i jest ok.
 

paź 30, 2018
5
(5/5
Carbon Pro Collonil 400 ml, impregnat do butów Carbon Pro
Impregnat najlepszy na świecie!!! Używam go do wszystkich skór i materiałów. Miałem kiedyś dylemat po obejrzeniu filmików ( bo reklama dźwignią handlu ), ale ten impregnat naprawdę czyni cuda. Polecam. Stały klient Butyplus.
 

wrz 5, 2018
5
(5/5
Ciemnoszara pasta do zamszu nubuku Nubuk Velours Collonil
Pasta do zamszu Velours Nubuk Spray Collonil to jedyny renowator z którego jestem zadowolony w 100 %. Nie znalazłem lepszego produktu do odświeżenia moich butów. Polecam produkt. Zakupy w butyplus,pl to gwarancja sprawnej obsługi mego zamówienia.
 

lip 17, 2018
5
(5/5
Srebrna pasta renowator do skóry licowej Colorit Collonil
Renowator uratował moje ulubione srebrne sandałki, po otarciach nie ma śladu, wyglądają jak nowe. Gorąco polecam! Sklep- super, błyskawiczna wysyłka.
 

lip 9, 2018
5
(5/5
Srebrna pasta renowator do skóry licowej Colorit Collonil
Nałożyłam srebrną pastę na sandały, wyglądają jak nowe. Dziękuję
 

cze 27, 2018
5
(5/5
Impregnat do butów odzieży toreb Waterstop Collonil 300 ml
Bardzo się cieszę, że moje droogie buty odżyły. Polecam.
 

cze 18, 2018
5
(5/5
Nano Pro Collonil, impregnat Nanopro do butów 400 ml
Świetny produkt. Polecam wszystkim nie tylko do butów. Spełnia swoje zadanie.
 
Strona: 12345